Dehari me apel deri te Kërçovarët: Kujdes ndaj vetes dhe të tjerëve

Advertisment

Kërcova deri më sot ka 179 perona të prekur nga virusi korona. Ky numër shqetëson autoritetet por edhe qytetarët.

Në këtë qytet masat për Covid-19 nuk respektohen sa duhet, shumë qytetarë nuk mbajnë maska me arsyetimin se virusi nuk ekziston dhe se është i shpikur.

Reklame

Kryetari i Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, i indinjuar nga kjo situatë bënë thirrje për kujdes maksimal dhe për respektim të masave dhe protokolleve.

“Ne jemi vetë përgjegjës në raport me këtë që ndodh në raport me virusin Covid-19. Duke vepruar si mjek në kuptimin e kujdesit pra kujdes ndaj vetes dhe kujdes ndaj tjetrit. Pra nëse ne vazhdojmë të kujdesemi apo e marrim si përgjegjësi individuale jo vetëm që arrimë të pasojat nga ky virus për veten dhe familjen tonë por edhe për të tjerët. Mos harrojmë sa jemi përgjegjës për veten tonë për familjen tonë aq jemi edhe për të tjerët”,tha Fatmir Dehari kryetar i Komunës së Kërçovës.