Dehari: Me Llabonishtën jemi më të fortë dhe fitoren e kemi të sigurtë

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari sot së bashku me barëtsin e listës numër 5 të BDI-së, Talat Xhaferin dhe kadidatin për deputet Ismail Jaoskin qëndruan në Llabunisht të Strugës. Dehari nga Llabunishta tha se BDI-ja është e fortë por do të bëhet më e fortë së bashku me Llabonishtën.

“Ju e dini se ne kemi qenë të fortë, por do të bëhemi më të fortë me ju” u shpreh Dehari.

Reklame

Ndryshe BDI-ja në zonën 5 vazhdon të merr mbështetje të madhe, ku pritet me 15 korrik të fitojë më shumë deputet se partitë tjera.