Dëmi që do t’i shkaktohet Kosovës, pas publikimit të fotografisë është mjaftë i madh, th.ikë pas shpine…

34

Analisti politik, Ismet Kryeziu thotë se, nëse fotografia e publikuar nga deputetja Flora Brovina del të jetë fotografi e pornografisë irakiane, Kosova në angazhimin e Kongresit Amerikan e ka dëmtuar shumë.

Sipas tij, kjo do të shërbej në favor të Serbisë.

Ja postimi i plotë:

Nese fotot jane te po.rnove irakiane, te paverteta dhe te rreme.

Ne e kemi demtuar angazhimin e Kongresit Amerikan dhe i kemi zbehur vleren e deshmive te fundit per dhu.nen se.ksuale ne lu.ften e Kosoves. Kjo nuk i nderron faktet se ne kemi rreth 20.000 gra te dh.unuara e as nuk e shfajeson Serbine, por do sherbeje ne favor te saj. Nese kjo del keshtu, ne sikur dhe here tjera edhe sot ja kemi ngulur nje th.ike te mire shtetit dhe aleateve tane perendimor 😭😭

Institucionet e informimit dhe te sigurise duhet te veprojne, nese veç ekzistojne?!