Demiri: Nuk u bashkua “opozita” shqiptare

Antari i kryesisë të Besës, Abdush Dwmiri ka reaguar pas shpalljes së koalicionit dypalësh ndërmjetë ASh dhe Alternativës.

“Me daklaratën e sotme të Selës, nuk u bashkua “opozita shqiptare”, por u bashkuan partitë qeveritare të cilat mandatin e BDI-së në qeveri (2016-2020) e ndanë për gjysmë.
Gjysmën e mandatit BDI-së i shërbeu ASH-ja dhe gjysmën tjetër Alternativa.

Sot koalicionuan këto dy parti, që me veprimet e tyre dëshmojnë qart se janë dorë e zgjatur e BDI-së.

Opozita e vërtetë shqiptare vazhdon të mbetet e çiltër. Ajo është vetëm Lëvizja BESA! Koha për veprim!” shkruan Demiri.