Demiri: Përkrahje e parezervë për të papunët, veçanërisht të rinjtë

Drejtori i Agjencisë për Punësim në RMV, Abdush Demiri ka qenë i ftuar në emisionin e mëngjesit në Slloboden Peçat, “Utrinski Brifing”, ku ka folur rreth planit operativ për vitin 2021, gjegjësisht për masat e vetëpunësimit.

Demiri ka deklaruar se po bëjnë gjithçka në përkrahje të të papunëve, veçanërisht për të rinjtë të cilët kërkojnë punë.

Ai tha se janë ndarë 1.5 miliard denarë për programet aktive dhe masat për vetëpunësim.