Dëmtohen ulëset në Tetovë, reagon kryetarja Arifi (FOTO)

NJë ditë para festës së Fitër Bajramit, disa qytetarë të pa sjellshëm kanë thyer ulëset në Tetovë. Pas këtij vandalizmi ka reaguar edhe kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi e cila thotë se vandalizmi padyshim që eshtë i dëmshëm dhe kushton, por në anën tjetër shërben edhe si një shembull i shëmtuar i sjelljes shoqërore, për atë se si nuk duhet të jemi e të veprojmë!

Ata do të thyejnë e prishin, ne do të ndërtojmë e rregullojmë akoma më shumë.

Reklame

“Vandalizmi padyshim që eshtë i dëmshëm dhe kushton, por në anën tjetër shërben edhe si një shembull i shëmtuar i sjelljes shoqërore, për atë se si nuk duhet të jemi e të veprojmë!
Ata do të thyejnë e prishin, ne do të ndërtojmë e rregullojmë akoma më shumë!” shkruan kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi./TS/