Deputeti i Besës Rexhepi: U miratua Ligji për Shtetësi, për të mirën e qytetarëve

AdvertismentCustom Text

Deputeti i Lëvizjes Besa , Kastriot Rexhepi në fjalën e tij në kuvend ka komentuar ligjin për shtetësi.

Më tej ai ka thënë se kur bëhet fjalë për të mirën e qytetarëve, mirë është që gjitha subjektet të bëhen bashkë.

ReklameCustom Text

Rexhepi thotë se Lëvizja Besa gjithmonë i kanë mbështetur ligjet që janë në të mirën e qytetarëve, i cili thotë se e ka përkrahur ligjin për shtetësi dhe tanimë i erdhi dita që të miratohet dhe sot u votua në Kuvend.