Deputetja austriake Martha Bissmann, protestoi ndalimin e shamisë dhe veshi shaminë para gjithve (VIDEO)

41

Deputetja austriake Martha Bissmann, protestoi ndalimin e shamisë dhe veshi shaminë në Asamblenë Kombëtare Austriake, përcjell KosovaPost.

Deputetja Austriake Martha Bissman tha, “Po, më shiko, çfarë mendoni se ka ndryshuar?

A nuk jam si ajo gruaja, e lirë dhe jo-konfuze?

Ne mund të mësojmë shumë nga gratë myslimane, tha deputetja e pavarur në parlamentin Austriak, Martha Bissman.”