Deputetja nga Kumanova: Po e bllokojmë Kuvendin që nënat shqiptare të marrin nënshtetësinë

Vazhdojmë…

Për nënën time dhe nënat shqiptare! Amaneti juaj po përmbushet! Sot asgjë nuk është më e rëndësishme se shtetësia për njerëzit pa shtetësi!

#Blocked #Amandamente
(Safije Sadiki Shahini)