Dëshironi punë në Slloveni, ja mundësitë

Restoranti i tetovarit në Slloveni mundëson që të punoni në këtë shtet me dokumenta të rregullta dhe me të gjitha kushtet e nevojshme për jetesë.

Jeni kuzhinjer, kamarier ose keni njohuri për gastronominë, atëherë kjo është mundësia juaj.

Restoranti ka nevojë për:
– Kuzhinjer,
– Kamarier,
– Puntor në Fast Food.

Rroga e mirë, vendqëndrim i sigurt dhe dokumenta të rregulluara.

Për më shumë detaje paraituni në numrin e tel: 00386 64 143 361 (Viber& Watsapp)

Сакате работа во Словенија, еве ги можностите

Pесторан во Словенија ви овозможува да работите во оваа земја со редовни документи и сите потребни услови за живење.

Дали сте готвач, келнер или имате познавање од гастрономија, тогаш ова е вашата можност.

Ресторанот има потреба од:
– Готвач,
– Келнер,
– Работник во брза храна.

Добра плата, безбеден престој и регулирани документи.

За повеќе детали јавете се на телефонскиот број: 00386 64 143 361 (Viber & WhatsApp)