Dështon edhe tentimi i dytë i VMRO për ta shkarkuar Amir Dalipin

Qeveria ka hedhur poshtë vendimin e MPB të udhëhequr nga kuadri i VMRO-së, Nashe Culev, për shkarkimin e kryeshefit të MPB në Tetovë, Amir Dalipi.

“Pas tentimit të dytë për shkarkim të kryeshefit të policisë së Tetovës z.Amir Dalipi.
Qeveria sot në mbledhjen e 72-të, anuloi vendimin e ministrit të mbrendshëm për shkarkim dhe emrim të të njëjtit.ka njoftuar ministri Hisen Xhemaili.