Detaje nga ak sidenti në Tetovë

Një aksident i rëndë ka ndodhur para pak çastesh në hyrje të Tetovës.

Shoferi ka përunduar me pla*gë të rënda në urgjencë në Shkup.

Siç mësojmë shoferi ka qenë i vetëm në makinë, ka humbur kontrollin e makinës dhe është përplasur me murin mbrojtës dhe shtyllën elektrike.

“Ne arriëtëm menjëherë dhe nxorrëm shoferin nga vetura, ku nga lëndimet e mëdha shoferi u transferu drejtë në Klinikat e Shkupit” u shpreh Uka Aliti.
Ekipet e policisë janë në vendngjare dhe po hetojnë shkaqet dhe gjithçka që lidhet me aksidentin.