Detaje nga tragjedia në Gjilan, policia ia konfiskoi ar mën por…

Kr imi i polices Valdete Bllacës, e cila i vr au dy prindërit, dy vëllezërit e më pas edhe veten, e ka një skenar prapa.

Gazeta Sinjali mëson se dyshohet që policja e ka kryer kr imin me ar mën zyrtare, të cilën kishte arritur ta vidhte nga Policia disa kohë pasi ia kishin konfiskuar.

Reklame

Tragjedinë e rëndë, përpos Policisë e ka konfirmuar edhe Prokuroria Themelore e Gjilanit.

“Sipas informatave të para, dyshohet se në lagjen ‘’Bujanina’’, në Gjilan, e ndjera VB, zyrtare policore, në kuadër të Stacionit Policor në Gjilan, me ar më ka privuar nga jeta dy prindërit dhe dy vëllezërit e saj, ndërsa, pastaj ka kryer vetëvr asje”, thuhet në komunikatën e Prokurorisë.

Mësohet gjithashtu se policja Valdete Bllaca ka pasur probleme psiqike.