Detaje për grupin te rrorist të arr estuar në Kumanovë

Advertisment

Nga Agjencia për Siguri Kombëtare në brifingun me gazetarë treguan detaje rreth arr estimit të grupit te rrorist. MPB-ja mëngjesin e sotëm në profilin “Facebook” njoftuan se kanë arr estuar tre anëtare të një grupi te rrorist dhe kanë sekuestruar ar më dhe pajisje të tjera.

Bëhet fjale për ish-anëtarë të strukturave të ar matosura nga Lindja e afërt. Ata vuanin dënimet me bu rg dhe pastaj sërish rigrupohen. Ata kanë mbledhur ar më dhe materiale, me qëllimin për t’i përdorur ato për su lme në objektet në vend.

Reklame

Organizatori i grupit ishte 4 vjet në bu rg për veprime te rroriste.

Për shkak se hetimi është duke vazhduar nuk zbulohen detaje se për cilat objekte bëhet fjalë.