Detaje të reja nga tërmeti në Turqi, ka të vdèkur (video)

Agjencia e lajmeve, CNNTurk, ka bërë më dije se 4 persona kanë humbur jetën nga tërmeti në Turqi.
Sipas kësaj agjencie, dy persona janë të zonës Malatya dhe dy të Elazig.

Këtë e ka konfirmuar edhe Ministri i Brendshëm, Sulejman Soylu.

Sipas njoftimeve ndërkombëtare turke, shkalla e tërmetit ishte 6.8 ndërsa më tutje shihen edhe pamjet pas tërmetit.