Detaji që nuk u vu re, Fevziu bën gafën live në emision (VIDEO)

Moderatori dhe gazetari i johur Blendi Fevziu gjatë emisionit të ditës së djeshme ka kritikuar regjinë, edhe pse kjo e fundit kishte të drejtë.

Pak para se të fillonte intervista me Alketa Vejsiun, Blendi ka ndarë me publikun një sondazh ku një prej pyetjeve ishte pikërisht:
Kush është ministri më i njohur në qeveri?

Reklame

Blendi këtë pyetje e ka lexuar “Cili”, duke kërkuar prej regjisë të ndryshonin tekstin.

Faktikisht, pyetja ka qenë e shkruar drejt pasi për frymorët duhet përdorur gjithmonë “Kush” dhe jo “Cili”, shkruan albeu.com.

Nga ana tjetër, as Alketa nuk ka reaguar edhe pse ishte e pranishme në studio.

Ndoshta nuk e ka kuptuar, ose në anën tjetër nuk ka preferuar të verë në dukje gabimin e Fevziut.

Lapsusin mund ta ndiqni në minutën e dytë.