Dhe krejt papritur, Geti dhe Noizy ‘bashkë’ në një skenë?!

Rivaliteti i tyre e ka diktuar skenën muzikore shqiptare në më shumë se një dekadë.

Ndonëse shumë raporte u përmirësuan, mes tyre, akujt nuk u shkrinë.

Reklame

Geti dhe Noizy vazhdojnë të mbesin ‘rivalë të përbetuar’ dhe kjo reflektohet ende në koncerte.

Dhjetë vite pas, edhe këtë verë, Noizy këndoi diss-in ndaj liderit të dikurshëm të  “Babastars”.

Ata do të jenë ‘bashkë’ në Shtator në kuadër të “Alba Festival” që do të mbahet në Cyrih të Zvicrës mes datave 4 e 5.

Ata do të jenë ‘bashkë’ në Shtator në kuadër të “Alba Festival” që do të mbahet në Cyrih të Zvicrës mes datave 4 e 5.

Por besoni ose jo, ata do të ndajnë të njëjtën skenë.

Kurrë mos thuaj kurrë! /Prive.al