Dhurata e Ronaldos për nënën e tij : Një veturë 100,000 euro (FOTO)

Advertisment

Cristiano Ronaldo, vëllai i tij dhe motrat, i kanë bërë dhurata të ndryshme nënës së tyre për Ditën e Nënës, në mesin e tyre, një veturë luksoze. Vetë Dolores Aveiro ka treguar për këtë me një postim në profilin e saj në rrjetin social, Instagram.

“Faleminderit fëmijëve të mi për dhuratat që kam marrë sot. Gëzuar ditën për të gjitha nënat”, ka shkruar ajo për të shoqëruar me një fotografi në të cilën ajo shfaqet duke mbajtur një tufë lulesh të madhe pranë automjetit të tij të ri të zbukuruar me të kuqe.

Reklame

FOTO: