Dibra rreshtohet pas Ali Ahmetit

Pas Degës së Tetovës dhe disa zonave tjera ,është Dibra,më saktë Dega e këtij qyteti që rreshtohet me liderin e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut Ali Ahmetin.

Kreu i BDl -së ka marrë mbështetje në Dibër në mbëledhjen e rradhës së kryesisë së Bashkimit Demokratik për Integrim ku u diskutua mbi procesin e regjistrimit të popullatës.Ata thanë se njëzëri të gjithë ishim të mendimit, se rruga jonë pas dhe në përkrahje të Ali Ahmetit, do të vazhdojë edhe më fuqishëm për të vazhduar të jemi forca më serioze dhe e vetmja alternativë për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut!  /Tetovasot.