Digj*et vetura e ish ministrit te Ekonomisë

Sot në orët e para të mëngjesit i është vënë fl*aka veturës së ish minstrit të Ekonomisë Driton Kuçit në garazhën e banesës së të tij.

Kuçi voziste një vetuër të tipit Golf 7 e cila sot rreth orës tre në mëngjes ka marrë fl*akë! Deri më tani nuk ka asnjë informatë për arsyen por, nga kamerat e sigurisë vërehet personi i ma8skuar që futet në garazhën e banesës e që dyshohet të jetë kryesi o veprës.

Ekipet e poëiciës dhe zjar*rfikësit janë në terren ku edhe po merren masa për zbardhjen e rastit. Për më tepër informacoione në vazhdim…