Digjitalizimi i teksteve shkollore nuk e zavendëson librin

Digjitalizimi i teksteve shkollore nuk ka për qëllim zëvendësimin e librit shprehen ekspertët, ndërkaq pedagogët shprehen se një metodë e këtillë do të lehtësojë punën me nxënësit dhe komunikimin me librin.

DRITAN HAJRULLAI – ALBAS

Reklame

“Implementimi i mësimit intereaaktiv konsiderojet si një nevojë nëpër shkolla gjithsesi se kjo kërkon një angazhim më të madh edhe të ministrive përkatëse që dujet marrshembull nga vendet e rajonit jo më larg se Shqipëria”.

Ende nuk ka njohuri konkrete se sa ka interesim dhe efskt kjo metodë në RMV por duhet theksuar se projektet e këtilla jo më larg se në Shqipëri zbatohen në praktikë nëpër shumë shkolla dhe me sukses është pranuar nga të gjithë. /tetova1/