Dijana Toska tregon se si babai i saj librar i fshihte librat e Kadaresë në vitet ’70 (VIDEO)

Dijana Toska në Click Plus ku po diskutohet për leximin dhe kulturën ka ndarë disa kujtime nga e kaluara të babait të saj.

Ajo veçon momentin kur babai i saj i cili ka pasur librari, se si i ka fshehur librat e Ismail Kadares në vitet ’70-ta, pasi që në atë kohë kanë qenë të ndaluar librat e Kadares dhe disa autorëve të tjerë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries