Dimovska: Gomarët nuk janë aq qesharak, do të zbulojë keqpërdorimin prej 2.2 milion euro fonde evropiane

Advertisment

Drejtoresha e Agjencisë Nacionale për Programe Zhvillimore Evropiane, Lidija Dimova në konferencën për shtyp ka thënë se shkrimet e fundit janë pasojë e faktit se në muajin qershor ka publikuar shkrim për keqpërdorimin e 2.2 milionë eurove mjete evropiane.

Në lidhje me reagimet se janë dhënë grante për trajnimin, siç publikoi avokati Aleksandar Tortevski për “trajnim të gomarit kroat” për të cilën një shkollë e vendit ka marrë 83 mijë euro, Dimov tha:

Reklame

“Gomarët nuk janë aq qesharak sa është dashur të bëhet tregim në opinion dhe kjo nuk ishte e rastësishme. Kjo nebulozë doli kur Tortevski i cili argëtoheshe me temën e gomarëve,

ndërsa Tortevski ka padi kundër Agjencisë Evropiane ngase i shkurtuar mjete për projekt i cili nuk ishte aq i rastësishëm”, ka thënë Dimova në konferencën e sotme, raporton SHENJA.