Diplomohet mjeku i ri shqiptar nga Tetova në Universitetin e Kopenhagës

Ndër shumë djem shqiptarë në mbarë diasporën, po tregohen të suksesshëm në fusha të ndryshme, por duket se ajo mjekësore po mbizotëron fuqishëm në tregun botëror, aq sa edhe na bëjnë të ndihemi krenarë për arritjet e tyre dhe që nuk kanë hezituar asnjëherë të tregojnë prejardhjen e tyre shqiptare, transmeton albinfo.ch.

Së fundmi, një storie suksesi vjen nga shteti danez. Ali Ejupi është shembull i suksesit të të rinjve shqiptarë në Danimarkë, transmeton albinfo.ch.

Vlen të theksohet se Aliu është diplomuar mjek i përgjithshëm në Universitetin e Kopenhagës dhe do të vazhdojë specializimin në mjekësi, shkruan aktuale.dk.

Vlen të theksohet se Aliu është diplomuar mjek i përgjithshëm në Universitetin e Kopenhagës dhe do të vazhdojë specializimin në mjekësi, shkruan aktuale.dk.

Ai është nga Tetova dhe tani është mjek i përgjithshëm, i pari shqiptar në Kopenhagë. /Albinfo.ch