Diplomoi gjenerata e 16-të në UEJL

Advertisment
HTML Image as link

Në Universitetin e Evropës Juglindore, diplomoi gjenerata e 16-të, duke e çuar në 13 200 numrin e studentëve të diplomuar, në 5 fakultete dhe 82 programe studimore. Rektori i UEJL-së, Abdylmenaf Bexheti në fjalimin e tij drejtuar absolventëve tha se të rinjtë janë kapitali më i fuqishëm me të cilin Universiteti kontribuon në shoqëri.

“Ju paraqitni kapitalin më të fuqishëm, profesional, intelektual, social, me të cilin ky institucion kontribuon intelektualisht në shoqërinë tonë.

Reklame Reklamë:
Qries

S’ka edhe një projekt tjetër më vete, për këto tre dekada nga tranzicioni shoqëror e politik e ekonomik që aq shumë i kontribuoi gjithsecilit individualisht, familjeve tuaja dhe shoqërisë në përgjithësi. Ky kontribut, përpos sakrificave të prindërve tuaj, para se gjithash i dedikohet Bashkësisë Ndërkombëtare por edhe strukturave të kohës që morën pjesë në krijimin e këtij institucioni’- deklaroi ABDYLMENAF BEXHETI – REKTOR I UEJL-së.