Disa e shohin si serioz, disa gënjeshtër, qytetarët me qëndrime të ndryshme për virusin korona (VIDEO)

Disa qytetarë, gjendjen me virusin korona e vlerësojnë si shumë serioze, por ka erdhe prej tyre që nuk e besojnë dhe thonë se është gënjeshtër.

Shkaku i rekomandimeve për të qëndruar në shtëpi, por edhe bora, në qytet kishte shumë pak lëvizje të qytetarëve. TV21 doli për t’i pyetur, se sa me seriozitet e shohin gjendjen me virusin dhe se a i respektojnë masat e Qeverisë për mbrojtje nga Covid 19.