Disa këshilla nga Thaçi për koronavirusin (VIDEO)

Menduh Thaci sonte ka prezentuar kandidatet per deputet ne te gjitha njesite zgjedhore.

 

Reklame

Ai nuk ka hezituar te flase edhe per Koronavirusin qe ka perfshire edhe vendin tone duke thene disa fjalë dhe keshilla reth ketij virusi.

VIDEO: