Disa politikan po na tregojn ders

Kohes se fundit eshte paraqit nje model ku disa subjekte Politike po na tregojn “Ders”

Un si nje Personalitet Fetar ASNJEHERR ne Jeten dhe Karieren time nuk kam mbajtur krahun e asnje Partie edhe kur kam qen ne Venlindje edhe tash ne Diaspor! Per ket arsye reagoj lirshem ne lidhje me disa dukuri qe ndodhin ne Vendin ton konkret me ata qe futin hundet ne “Fen Islame” sepse per kete jam shkolluar dhe jam i detyruar ta mbroj derisa te frymoj ne ket Bote!

Reklame

Ne ju bejm Selam dhe ju themi se ka kush jan te thirrur per me Spjegu ket Fe madheshtore! Ka kush eshte specializu per ket fush Hyjnore!
Andaj kurren e kuurres nuk duhet lejuar qe te flasin ne lidhje me Emanetin ata qe e tradhtuan Emanetin.
Kurren e kuurres nuk nduhet lejuar te flasin ne lidhje me besen ata qe tradhtuan Besen!
Kurren e kuurres nuk nduhet lejuar te flasin per Dituri ata qe dy dakika shkoll si kan.

Te nderuar ju jeni te thirrur te jepni llogari per Rrinin qe na shkatrruat e qe i shperndajtet neper Bote!