Disa truke si të dalloni një produkt fallco nga një origjinal

Ka një arsye pse disa marka janë mjaft të shtrenjta. Prodhuesit janë përgjegjës për cilësinë më të lartë të artikullit, duke përdorur lëkurë natyrale dhe ngjyra të modës, dhe duke u siguruar që artikulli do t’ju shërbejë për një kohë të gjatë.

Çmimi i një artikulli origjinal përfshin jo vetëm koston e materialeve nga të cilat është bërë dhe punën njerëzore, por edhe historinë e shtëpisë së modës, e cila e bën gjithmonë artikullin më të vlefshëm.

Por ndonjëherë është vërtet e vështirë të dallosh një origjinal nga një kopje, e cila do të “copëtohet” pas disa muajsh.

Këtu gjeni disa truke se si të dalloni një produkt fallco nga një origjinal:

 

The North Face

Ralph Lauren 

Tommy Hilfiger