Djaloshi që ndërroi jetë në burgun e Shutkës është familjar i një ish ministri nga Gostivari, ja emri! (Foto)

Ende janë të paqarta rrethanat në të cilat ka ndërruar mbrwmw jetw i riu nga Gostivari në burgun e Shutkws në Shkup. Lidhur me rastin ka reaguar ish ministri dhe deputeti nga Gostivari, Samka Ibraimovski. Ai ka thënë se i ndjeri ka qenë familjar i tij dhe baba i dy fëmijëve, transmeton Gazeta Lajm.

Bëhet fjalë për 23 vjeçarin Senad I., që sipas policisë është nga Banjica e Poshtme e Gostivarit. Ibraimovski për Kanal5 ka kërkuar që sa më shpejtë të zbulohen shkaqet për vdekjen e tij dhe është ankuar se kur janë në pyetje romët gjykatat nuk marin parasysh rrethanat lehtësuese kur gjykohen.