Do të asfaltohet rruga që lidh Radushën dhe Vorcën

Bashkësia Lokale Radushë njofton banorët se sot do fillojnë punimet për asfaltimin e rrugës rajonale Radushë Vorcë.

Ja njoftimi i plotë

Reklame

“Të nderuar ju njoftojmë se gjatë ditës së sodit do të bllokohet rruga Radushë Vorcë, për arsyje se po punohet në asfalltimin e rrugës, ashtu siç na kanë njoftuar nga ekipet e Rrugëve të Maqedonisë.”