Do të mbeteni heronj të Dibrës! Ky është ekipi që e rrezikoi veten, për të shpëtuar dibranët

‘Keni qenë dhe do mbeteni heronj për ne dhe qytetin tonë. Do ia dalim të gjithë së bashku. Ju uroj shërim sa më të shpejt të gjithëve’. Kjo është urata më e shpeshte që i adresohet ekipit të mjekëve dhe motrave medicinale në Dibër, të cilët janë izoluar, pasi janë infektuar me virusin COVID 19. ata po përjetohen sii heronj jo vetëm në qytetin e tyre, por edhe më gjerë, transmeton Gazeta Lajm.

Edhe pse Dibra dhe Qendra Zhupë janë në situatë krize, ata nuk po harrojnë heronjtë e tyre.