Doganieri Zviceran, kap shqiptarin me 10 KG suxhuk Kosove

357

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9KG soxhuk. Por ajo që i kishte ndodhur në kufi dhe veprimi i tij është thjeshtë legjendar.

Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu: “Legenda jemi”

Doganieri zvicëran ka kërkuar me ngulm që tia konfiskoj suxhukun por kosovari ka thënë: ” O burrë, na pa suxhuk nuk mundemi pa jetu. Nëse kish pas mundësi me m’lan me kta, se pasha neren krejt shpija e hajme”.