Doktor Femiu dhe amaneti i tij!

Advertisment

Doktor Femiu dhe Amaneti

Doktor Femiun e njohim gjithë, s’ka nevoj fjalë dhe komente për veprën dhe jetën e tij, sepse askush nuk thoshte do të shkoj në Leshkë për mushkërit, por thoshte do shkoj “të ma fuge si saj Femija “ .

Reklame

Si profesor s’ka të përshkruara, njeri i kompletuar .

Ju e dini se uneë punoj me Fisnik Demiri dhe e kam shok që nga fëmirije, por interesant ishte se doktori çdo herë kur i çonte pacientët tek ne, ju thoshte këkoje Valonin…më vinte çudi dhe shpesh me veten e analizoja, thosha çka është me këtë njeri, djalin e ka aty por më permend mua …

Kur ra në shtrat e kuptova, e thirra në telefon; ishte vonë, qeshte si çdo herë; bisedova pak për shëndetin, i dhash kurajo;Ai në bisedë e sipër më tha: shih, Valon ta lë Fisnikun amanet se e ke mar vet afër teje, mbajuni se keni fillu një punë shumë të rëndë, mos lejoni tu ndaje jeta! E kuptova se doktori kishte analizuar dhe kishte parashikuar shumë gjëra, para neve sigurisht jeta e ka kalitur.

Doktor Femi pusho i qetë!Ne nuk do të zgënjejmë!Amaneti jot na ka forcu më shumë.
I perjetshëm kujtimi për TY!

Doktor Femiu dhe Amaneti Doktor Femiun e njofim gjith ska nevoj fjal dhe komente për veprën dhe jetën e tij se askush…

Gepostet von Valon Asani am Mittwoch, 26. August 2020