Dole siguron kosovarët: Vetëm më telefononi! (VIDEO)

Dole siguron kosovarët: Vetëm më telefononi! (VIDEO)

20:11, 13 Qershor 2020

Reklame

Ish-senatori amerikan, Bob Doll, ka thënë se vetëm një thirrje telefonike mjafton t’i bëhet, dhe është i gatshëm t’i dalë në ndihmë popullit të Kosovës.

Ai këtë e deklaroi nëpërmjet një video mesazhi në 21 vjetorin e çlirimit nga Serbia.

Kështu, 96 vjeçari, përkundër gjendjes jo të mirë shëndetësore, rikonfimoi se lidhja e tij vazhdon të jetë e veçantë, me vendin, në lirinë e të cilit ka hise edhe vet.

Me deklaratën e republikanit, nuk është befasuar, Hydajet Hyseni, i cili ishte pjesë e disa prej takimeve të amerikanit me delegacionet kosovare, të cilat nisën më 1990, e vazhduan edhe pas çlirimit.

Ky thotë, se edhe atëherë, afërsia e Doll me kosovarët ishte unike.

Kronikë e gazetarit Drin Demiri.