Dr. Ilir Hasani pajton mjekët kumanovar

Advertisment
HTML Image as link

Zëvendësministri i Shëndetësisë dr. Ilir Hasani ka qetësuar mosmarrëveshjet që ndodhën ditë më parë në spitalin e Kumanovës. Në një postim në rrjetin social facebook zëvendësministri Hasani ka shkruar:

Burrat falin e kumanova ka vërtet burra. ky status i Hasanit është ilustruar me një foto të përbashkët me mjekët Shukri Fazliu dhe Ylber Isufi.

Reklame Reklamë:
Qries