Dr ogë dhe ar më në Bërvenicë të Tetovës, privohen nga liria dy persona

Gjatë ditë së djeshme (02 mars 2021) në fshatin Bërvenicë të Tetovës, pjesëtaret e policisë të SPB Tetovë në bazë të urdhrit gjyqësorë,

kanë kryer bastisje në shtëpitë dhe hapësirat ndihmëse të personit D.J. (47) dhe tek personi T.J.

Gjatë bastisjes tek personi D.J. janë gjetur dhe konfiskuar disa qese me mar ijuhanë, një pu shkë gjuetie e kalibrit 12 mm si dhe më shumë se 40 plu mba të kalibrit të ndryshëm. Kurse tek personi T.J. janë gjetur dhe konfiskuar 4 plu mba.

 

Të njëjtit janë privuar nga liria dhe mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgatiten parashtresa adekuate.