Drejtori i inspektoratit lokal, Senad Ameti kuadri më i ri nga Lëvizja BESA

Advertisment

Ditë më parë në kuadër të marrëveshjes në mes partnerëve qeveritar, LSDM-BESA-BDI për emërimet e drejtorëve, Senad Ameti i propozuar nga Lëvizja Besa, ëhtë zgjedhur drejtor i inspektoratit local në Maqedoninë e Veriut. Ahmeti është një kuadër i ri në Besa, dhe këtë post ia ka besuar pikërisht kreu I Besës, Bilall Kasami.

Emnimi i drejtorëve është kah fundi, ku Lëvizja Besa udhëheq me Agjencionin për punësim, Hekurdhat e vendit si dhe shumë drejtori tjera të rëndësishme.