Drejtori i Përgjithshëm i TAV largohet nga Maqedonia

Advertisment
HTML Image as link

Drejtori i Përgjithshëm i TAV Maqedoni Alper Ersoy po largohet nga Maqedonia. Kompania turke do ta vendosë atë në një vend tjetër ku operon ajo.

Ndryshimi u njoftua shumë kohë më parë, dhe sipas informacionit nga Factor, u zgjat për shkak të krizës Covid 19. Sot, u konfirmua nga Ministri Kreshnik Bekteshi, i cili i uroi Ersoy sukses në punën e tij të re në press-konferencën e përbashkët.

Reklame

TAV Maqedoni gjithashtu do të njoftojë se kush e pason Ersoy në vend.

Bekteshi dhe Ersoy njoftuan rialokimin e fondeve për ndërtimin e aeroportit në Shtip, i cili me ndryshime ligjore do të përdoret për objektet e tjera të infrastrukturës. Analiza tregoi se aeroporti i ri në Shtip nuk ka përfitim ekonomik. Njoftime të tilla kishte që vitin e kaluar. /FLAKA