Drejtori i shkollës largon tre arsimtar, reagojnë banorët e Çellopekut

Banorët e Çellopekut kanë reaguar pasi drejtori i shkollës Xhevahir Abduli ka larguar tre arsimtar. Sipas banorëve këto largime janë për arsye politike.

“Shkolla fillore “7 marsi” fshati Çellopek…

Ne lidhje me rastin qe ka ndodhur sot ne Sh.F “7 Marsi” fshati Çellopek ku kater (4) mesimdhenes jan larguar nga puna.

Skandalet e drejtorit Xhevahir Abduli nuk kane te ndalur, sikur nuk i pati mjafte 8 familjare te tij te punsuar ne kete shkolle vazhdon me matematikat e tij duke nxjere nga puna bashkfshataret e Çellopekut e duke punsuar vajza te inspekorve nga jashte vendit.
Shkolla jone eshte bere poligon i disa inspektoreve dhe disa udbashve te cilet si duket nuk mund qe te depertojne neper komuna tjera dhe kane gjetur folene ketu tek ne.

U bej thirrje te gjith bashkfshatarve qe mos rini urte dhe duarkryq rreth kesaj tragjedie, pas ketyre skandaleve nje oas nje Gjithashtu i bej thirrje kryetarit konunes z.Enver Pajaziti qe te shkarkon drejtorin ne fjal, nese jo aterhere jeni te koordinuar rreth gjendjes çka eshte duke ndodhur.

P.s Shkolla eshte e te ghitheve dhe jo e Xhevahir Abdulit dhe klikes se tij…” thuher në reagim.