Drilon Gashi uron hapjen e Bashkësisë Selefiste Islame në Maqedoni

Urime hapja e Bashkësisë Selefiste Islame!

Keni vepruar në mënyrë demokratike. Nuk e di pse dalin e ju vajtojnë tani. Nuk besoj që e kanë as për Zotin e as për bashkimin, por vetëm për rrudhjen e gjepit të tyre. Ka ardhur koha të hapet edhe ajo e Tarikateve, sepse edhe tarikatet i kanë lëqitur e shpallur heretikë. Le ta paguajnë karmën e veprimeve mesjetare fanatike!

Ndoshta kjo është mënyra më e mirë e reflektimit dhe reformimit. Urime edhe një herë.