Durrësi ‘nuk pyet’ për koronavirusin dhe bëhet gati për plazh, nis ngritja e çadrave (FOTO)

Siç shihet dhe nga fotot e LSA, ka nisur ndërtimi i çadrave, por ndryshe nga vitet e tjera këtë herë largësia mes tyre do jetë më e madhe, që shkon në 2 metra.
DURRËS- COVID-19 ka paralizuar të gjthë Botën dhe na ky virus nuk ka shpëtuar as Shqipëria. Por edhe pse është një situatë e rënduar, Durrësi ka nisur përgatijen për sezonin e verës.
Siç shihet dhe nga fotot e LSA, ka nisur ndërtimi i çadrave, por ndryshe nga vitet e tjera këtë herë largësia mes tyre do jetë më e madhe, që shkon në 2 metra.

Pritet që Shqipëria të mos e humbasë sezonin turistik dhe ministri i Turzmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, është shprehur se do pritet dhe turistë të huaj.