Dy bicikleta të vjedhura në Zvicër gjenden në Maqedoni

Më datë 14.05.2020 në bazë të urdhërit të Gjykatës Themelore në Strumicë, pas informacioneve të shkembyera paraprake me policinw zviceranr, policia ka kryer kontroll në shtëpinë e 26 vjeçarit T.B. nga Novo Sella e Strumicës.

Gjatë kontrollit janë gjetur dhe janë konfiskuar bicikletat GT Force dhe BMC FS01, të vjedhura në Zvicër. Policia po punon për ndriçimin e plotë të rastit.