Dy fëmijë 10-vjeçarë aksi.dentohen në Tetovë

54

Dje (12-mars) rreth orës 13.00, në rrugën ,,168,, në Tetovë, vetura e tipi ,,Kia,, me targa të Tetovës e drejtuar nga 52-vjeçari J.S. nga fshati Reçicë e Madhe, ka aksi.dentuar dy fëmijë 10-vjeçarë (këmbësorë) dhe menjëherë e ka lëshuar vendin e ngjarjes.

Fëmijët e lënduar, me veturë tjetër janë dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për tju ofruar ndihmë mjeksore, kurse vetura e cila ka lëshuar vendin e ngjarjes, menjëherë është gjetur dhe siguruar.

Janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.