Dy gra p.lagosen gjatë të sht.ënave në një dasëm në Çajle të Gostivarit

41
#

Dy gra janë lënduar gjatë të sht.ënave me ar.më zj.arri në një dasëm në fshatin Çajle të Gostivarit. Menjëherë pas pl.agosjes gratë janë dërguar në spitalin e Gostivarit, ndërsa personi i cili dy.shohet se ka gj.uajtur është pr.ivuar nga liria, shkruan gazeta KOHA.

Sipas informatave të SPB-së Tetovë, gjysmë ore pas mesnate në oborrin e shtëpisë familjare të B.H. (53), derisa ka zgjatur dasma, ka pasur gju.ajtje me a.rmë. Në rrethana ende të pambaruara ka ardhur deri te pl.agosja e grave të cilat kanë marrë pjesë në dasëm. Të lënduarat H.I.(44) dhe M.M.(35) janë dërguar në spitalin e përgjithshëm të Gostivarit “Ferid Murad”, dhe janë nën kujdes mjekësor.

Në mëngjes, në vendin e ngjarjes, ekipi i inspektimit dhe prokurori publik kanë bërë ek.spertizë dhe punohet në zbardhjen e rastit.

Pas de.noncimit, rreth orës 1:30. nëpunësit policot e kanë pr.ivuar nga liria B.H. nën dy.shimin se ai ka gj.uajtur me ar.më.

Këtë vit ky është inc.identi i parë më serioz i shkaktuar nga të sht.ënat e paautorizuara në solemnitete në rajonin e Gostivarit. Para katër ditësh në Reçicë të Vogël gjatë të sh.tënave me a.rmë ishin pla.gosur dy të rinj, njëri nga ata ishte lënduar më shumë dhe ishte o.peruar në klinikën e Shkupit. (Koha.mk)