Burrë dhe grua nga Dibra me koronavirus

Gjatë pasdites së sotme, për koronavirus janë testuar dy pacientë të rinj dhe rezultatatet e tyre janë pozitive.

Sipas informatave që posedon TV21, bëhet fjalë për një çift bashkëshortor nga Dibra, të cilët para disa ditëve janë kthyer nga Italia.

Reklame

Më shumë hollësi lidhur me këtë çështje do të informojë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në konferencën për shtyp në ora 19:30.