Dy shtetas shqiptar ndalohen në Aeroportin e Shkupit me dokumente fa.lse

26

Dy persona, shtetas të Republikës së Shqipërisë mbrëmë në aeroportin e Shkupit janë kapur me letërnjoftime të rre.me greke.

Siç njoftojnë nga policia, njëri prej tyre, E.L pas kontrollit ka pranuar se letërnjoftimi ka qenë i fals.ifikuar dhe se e ka blerë nga një person i panjohur në Shqipëri për 1000 euro. 26 vjeçari E.L ëshë priv.uar nga liria.

Në rastin e dytë, me letërnjoftim të rremë ka udhëtuar personi H.A, i cili është arre.stuar nga zyrtarët policorë. Pas kontrollit të kryer, tek ai është gjetur letërnjoftimi shqiptar me emër të tij.