Dy të buurgosur i vënë zjarrin buurgut të Idrizovës

48

Dy të buurgosur sot në mëngjes në burgun e Idrizovës kanë shkaktuar zjarr që menjëherë është shuar nga sigurimi i burrgut.

Drejtori i burgut, Bobi Mojsovski, tha se menjëherë pas njoftimit nga policia janë lajmëruar zjarrfikësit, por nuk ka pasur nevoje për ndërhyrje sepse zjarri veçmë ishte lokalizuar nga sigurimi i buurgut.

“Të paraburgosurit u morën në pyetje nga menaxhmenti i burgut dhe nga Ministria e Brendshme dhe për momentin janë vendosur nën izolim në qeli të veçantë”, tha Mojsovski.

Sipas tij, nuk është shkaktuar dëm material.