Dy të vd ekur dhe 194 raste të reja

Advertisment
HTML Image as link

Nga gjithsej 1697 teste, 194 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona në Maqedoninë e Veriut, kurse kanë ndërruar jetë dy persona, edhe atë një pacient nga Prilepi i moshës 80 vjeçe dhe një pacient nga Velesi i moshës 54 vjeçe

Të infektuar gjatë 24 orëve të fundit:

Reklame

Shkup 77, Tetovë 16, Kumanovë 9, Dibër 3, Shtip 5, Prilep 11, Strugë 3, Veles 5, Manastir 6, Ohër 2, Kavadarci 3, Gostivar 5, Gjevgjeli 1, Strumnicë 9, Kriva Pallanka 3
Radovish 6, Koçani 10, Probishtip 3, Berovë 1, Vallandovë 3, Vinicë 3, Delçevo 2, Sveti Nikole 5, Kërcovë 2, Negotinë 1

Sot gjithsej janë regjistruar 158 pacientë të shëruar, edhe atë:
Tetovë 29, Shkup 20, Kumanovë 8, Dibër 13, Shtip 3, Prilep 6, Strugë 2, Veles 6
Manastir 5, Ohër 1, Kavadarci 5, Gjevgjeli 1, Strumnicë 14, Kriva Pallanka 2, Radovish 1, Probishtip 1, Makedonski Brod 4, Berovë 5, Valandovo 1, Vinica 5, Kërçovë 5

Ndryshe, nga fillim i pandemisë deri sot janë kryer gjithsej 188.177 testime për kovid-19 dhe numri i përgjithshëm i personave të infektuar nga virusi korona në shtet ka arritur në 17.977, prej të cilëve 14.959 janë shëruar, jetë kanë ndërruar 739 persona.