Dy tërmete brenda 2 minutave dridhin Kosovën dhe Shqipërinë

Dy tërmete të njëpasnjëshme kanë goditur Prishtinës para 10 minutash.

Sipas matjeve të Qendrës Ndërkombëtare për Regjistrimin e Tërmeteve, njëri prej tyre kishte shkallë 4.3 të rihterit.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Qytetarët nëpër rrjete sociale kanë treguar se është ndjerë fuqishëm.
Tërmet gjatë këtyre minutave ka pasur edhe në Tiranë. Brenda 10 minutave, në Kosovë dhe në Shqipëri kanë ndodhur 3 tërmete me epiqendra të ndryshme. /Lajmi.net/